Geïnteresseerden denken mee over nieuwbouwplannen Het Raadhof in ’s-Gravendeel

389

Impressie rijwoningen Het Raadhof s-Gravendeel‘s-Gravendeel – In het goed gevulde Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel bezochten belangstellenden, op woensdagavond 7 oktober, de meedenkavond van nieuwbouwproject Het Raadhof. Ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep gaf uitleg over de nieuw te bouwen woningen en daarnaast was er voor geïnteresseerden ruimte om hun woonwensen aan te geven. Met de huidige inzichten start de verkoop van de in totaal 21 woningen in de eerste helft van 2016.

De meedenkavond werd georganiseerd naar aanleiding van eerder georganiseerde informatie- en meedenkavonden. Tijdens de eerdere meedenkavond heeft een enthousiast gezelschap suggesties gegeven over de uitstraling en indeling van de woningen en omgeving. Deze punten zijn uitgewerkt en werden samen met de aanpassingen in het stedenbouwkundig plan gepresenteerd op de informatieavond eind september.

De tweede meedenkavond was wederom een succes met een leuke groep geïnteresseerden. Na het informatieve gedeelte door ABB Bouwgroep en Architectenbureau RoosRos is er door geïnteresseerden zelf wederom actief meegedacht over de gepresenteerde plannen. Er werd kritisch gekeken naar plattegronden, duurzaamheid, etc. Alle opmerkingen worden de komende periode zorgvuldig bestudeerd om het plan haar definitieve vorm te geven.

Het plan
In het gedifferentieerde plan is plaats voor ruime twee-onder-een-kapwoningen met een grote berging en eigen oprit, riante rijwoningen en flexibele drie-onder-een-kapwoningen. De woningen hebben standaard een riante tuin, grote vertrekken en kennen bovendien veel mogelijkheden om de woningen naar eigen smaak af te stemmen. Denk aan een achteruitbouw, erker of dubbele openslaande deuren. Tot slot kunnen de woningen levensloopbestendig uitgevoerd worden. Bewoners kunnen bij deze variant gelijkvloers wonen en slapen, en hebben een vrij indeelbare zolder.

Ook naast de informatie/meedenkavonden hebben kopers straks nog volop inspraak. De woningen bieden tal van opties. Denk hierbij aan een uitbouw, dakkapel, werkruimte aan huis en ga zo maar door. Toekomstige bewoners van het project komen te wonen in een zeer inspirerende omgeving. ’s-Gravendeel is een aantrekkelijke woonplaats met prima voorzieningen.

Meer informatie
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.hetraadhof.nl of kan opgevraagd worden bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.