Strijen wint ruim in Vlaardingen

12095107_1622833417976162_8722190363445039424_o-5VLAARDINGEN – Met een 2-4 overwinning keerden de Strijense kanaries huiswaarts uit Vlaardingen en passeerden CWO daarmee op de ranglijst.

Strijen kende een droomstart door na 6 minuten al op voorsprong te komen toen Gary Molenaars na een combinatie met Chelly Martina de bal diagonaal in de winkelhaak van het doel joeg en de voorsprong in de 11e minuut zelfs uitbouwde toen de onverzettelijke Pascal Burger met een slimme pass Nigel Schaken voor keeper Angelo Spanjaart plaatste, die koelbloedig afrondde. Na het geblesseerd uitvallen van aanvoerder Kevin Theuns kwam Strijen onder druk te staan en moest keeper Kosta de Wit met enkele sublieme reddingen de voorsprong vasthouden, waarbij hij ook hulp kreeg van de lat. Toch moest hij in de 40e minuut capituleren toen routinier Igor Markovic binnenkopte.

Ook na de rust was CWO de bovenliggende partij en kwam in de 60e minuut verdiend langszij toen Romeo da Silva de bal over keeper de Wit in het doel krulde. Na enkele omzettingen kwam Strijen toch onder de druk uit en wist Nigel Schaken in de 80e minuut met een schuiver vanaf 25 meter de verbouwereerde CWO-keeper te verrassen. De beslissing viel in de 85e minuut; na een snelle rush over de rechtervleugel legde Niels Konijnenburg de bal panklaar voor Karam Bensedjed die met een weergaloze beweging zijn tegenstander het bos instuurde en met een droge knal keeper Spanjaart het nakijken gaf.