Fotopresentatie ’s-Gravendeelse Historische Vereniging over winkels

527
Winkel van rijwielhandel Verschoor aan de Noord Voorstraat.
Winkel van rijwielhandel Verschoor aan de Noord Voorstraat.
Winkel van rijwielhandel Verschoor aan de Noord Voorstraat.

‘s-Gravendeel – De ’s-Gravendeelse Historische Vereniging houdt weer open huis. Het verenigingslokaal is voor iedereen die van geschiedenis houdt gratis te bezoeken op zaterdagmorgen 7 november van half tien tot twaalf uur.

Het thema van de fotopresentatie, deze ochtend is ’s-Gravendeelse winkels en winkeliers.

Behalve kijken naar de interessante oude foto’s over dit onderwerp is iedereen ook welkom om vragen te stellen over zijn of haar voorouders, straten, gebouwen, vlas, oorlog of watersnood. Over alle onderwerpen heeft de historische vereniging wel een verzameling aangelegd. Tienduizenden foto’s zijn digitaal te bekijken en afdrukken kunnen besteld worden. De vereniging woont in bij de bibliotheek aan de Smidsweg 42.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.