Getuigenoproep straatroof Oud-Beijerland

0
703

imageOud-Beijerland – De Politie is  op zoek naar getuigen van de straatroof op het Van Linschotenplein in Oud-Beijerland.Hier is zaterdag 14 november, tussen 19.45 uur en 20.00 uur een oudere dame van haar zwarte schoudertas beroofd.

De dader is via de Nobelstraat weggerend in de richting van de Beneden Molendijk.De dader was een jonge man van ongeveer 1,90 meter lang met donker golvend haar en droeg donkere kleding.Meer details qua signalement heeft de Politie  niet.

Mocht u iets gezien hebben of andere informatie hebben over deze straatroof?
Neem dan alstublieft contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.