Strijen wint tegen Papendrecht

0
229

strijenpapendrechtSTRIJEN – Met een doelpunt in de 1e minuut en de winnende treffer in de 89e minuut en in totaal 7 doelpunten verveelde de wedstrijd Strijen tegen Papendrecht , onder leiding van scheidsrechter R. Wolf uit Rotterdam die de wedstrijd prima aanvoelde, geen moment en was Strijen uiteindelijk met 4-3 de winnaar.

In de 1e minuut kon Jeffrey Beek de felicitaties al in ontvangst nemen toen hij vanaf de rand van het strafschopgebied een afgeslagen bal op de slof nam. De bal verdween in de uiterste hoek langs de kansloze keeper Yordi Godijn, die even later een inzet van Koen Lighaam met een prima reaktie uit de hoek tikte. In de 22e minuut kwam Strijen op gelijke hoogte; Romano Villerius zette Sharlton Sambo vrij voor keeper Siggy Schutte en passerde hem koelbloedig. In de 31e minuut kwam Strijen zelfs op voorsprong door een penalty van Sharlton Sambo; aanleiding was een duwfout op Sambo door Jan Aibassa binnen de beruchte lijnen. Op slag van rust kon Jay Luciano net niet bij een voorzet en tikte Yordi Godijn nog een inzet uit de hoek, hetgeen hij vlak na de rust herhaalde maar in de 57e minuut kansloos was op een kopbal van Jay Luciano, na een doorgekopte hoekschop. Het mooiste doelpuntl van de wedstrijd viel in de 59e minuut; na een vloeiende aanval over vele schijven mocht Alwin van der Werfff vanaf de rand van het strafschopgebied de trekker over halen en passeerde keeper Siggy Schutte met een onhoudbaar schot. Toch kwam Papendrecht via Jay Luciano op de 67e minuut op gelijke hoogte en gingen beide ploegen voor de volle winst. Het sterke Strijense verdedigingsblok Rolf de Man – Vincent Monster – Pascal Burger en Gregory Brader met een excellerende keeper Yordi Godijn waren onvermuwbaar en was het goudhaantje Karam Bensedjed, die in de 89e minuut na prima voorbereidend werk van Gary Molenaars matchwinnaar werd door beheerst de bal langs keeper Siggy Schutte te werken.

Na de wedstrijd volgde een ware vreugdeexplosie op het veld en in de kleedkamer, waarbij afscheid genomen werd van Niels Konijnenburg die een wereldreis gaat maken met zijn vriendin en pas in juni weer terugkeert in Strijen. A.s. zaterdag speelt Strijen om 14.00 uur vriendschappelijk tegen Amstelwijck, waarna op 28 november de kraker tegen Feyenoord – uit – op het programma staat. De week erna ontangt de Strijense P G Security Systems equipe Piershil.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.