Mevrouw Van Zanen-Van Nes uit Puttershoek 100 jaar oud!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

verjaardagskaart-vlaggen-100-jaarPUTTERSHOEK Op dinsdag 24 november is mevrouw Van Zanen-Van Nes uit Puttershoek 100 jaar geworden.

Oorspronkelijk komt mevrouw Van Zanen uit de Hoeksche Waard maar ze is in haar tienerjaren vertrokken richting Scheveningen. Ze heeft daar meer dan tachtig jaar gewoond. Haar man heeft ze daar ook ontmoet, waarmee ze bijna vijftig jaar getrouwd is geweest. Helaas is haar man op 80-jarige leeftijd overleden.

De afgelopen acht jaar woonde mevrouw Van Zanen in Strijen, maar in juli van dit jaar is ze verhuisd naar Huys te Hoecke in Puttershoek.Gelukkig is mevrouw Van Zanen nog in bezit van goede geest en daarbij houdt ze zich goed op de hoogte van alles wat er speelt op de wereld. Zoals ze zelf zegt: ‘Het leuke nieuws, maar helaas ook soms het minder goede nieuws.’

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezoeken mevrouw Van Zanen binnenkort en brengen, onder overhandiging van een boeket bloemen, de felicitaties over namens het gemeentebestuur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren