De Dolle Spijker gaat optreden

0
335

Bloemen voor Barbara NB poster kleinNIEUW-BEIJERLAND – Zaterdag 6 februari aanstaande gaat amateurtoneelvereniging De Dolle Spijker optreden in De Swaensvoet in Nieuw-Beijerland. Ditmaal gaat de vereniging het hilarische toneelstuk in 3 bedrijven “Bloemen voor Barbara” van Dick van Maasland op de planken brengen.

In dit blijspel wordt het leven van Ivo Smit, aankomend directeur van een diamantenfirma, volledig op zijn kop gezet. Alles loopt in het honderd en als je denkt dat het niet erger kan wordt Ivo ook nog bestolen. De enthousiaste spelers maken er weer een vrolijke boel van. Na de voorstelling is er een leuke verloting en een optreden van The Dutch Blues Brothers om de avond swingend af te sluiten. Bent u wel weer eens toe aan een gezellig avondje lachen? Kom dan kijken naar het blijspel “Bloemen voor Barbara”.

De entree bedraagt euro 7,50 p.p. en de aanvang is 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Locatie: De Swaensvoet, Marktveld 9, Nieuw-Beijerland. Reserveren kan via de website  e-mail of telefoon (06-51519302).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.