Tentoonstelling Historische Vereniging ’s-Gravendeel over De Rijckestraat

487
Rijkestraat begin 20e eeuw.

  ’s-Gravendeel – Op zaterdag 5 maart is het weer zo ver. De Historische Vereniging opent dan haar deuren van 9.30 – 12.00 uur voor iedereen die geïnteresseerd is in de lokale geschiedenis. Er zullen doorlopend foto’s over het thema “’s-Gravendeel en de Rijkestraat” worden vertoond.

Een groot archief is inmiddels aangelegd en iedere ’s-Gravendeler of voormalig ’s-Gravendeler kan er wel iets vinden over zijn of haar voorgeslacht, in foto’s of genealogieën. De bezoekers worden persoonlijk te woord gesteld of als het te druk is wordt er een afspraak gemaakt voor een andere datum.Zo zijn er gegevens te raadplegen over genealogie, oorlog, watersnood, waterleiding en dergelijke.

Iedereen is van harte welkom in de bibliotheek van ‘s-Gravendeel (Smidsweg 42) bij wie de historische vereniging inwoont.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.