Inwonerpeiling mogelijke noodopvang vluchtelingen Hoeksche Waard vanaf nu in te vullen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
The questionnaire

sohw-logoHOEKSCHE WAARD – De vijf gemeenten in de Hoeksche Waard willen weten hoe inwoners over de mogelijke noodopvang van vluchtelingen denken.

Wat kunnen we betekenen als Hoeksche Waard? Waar liggen kansen en mogelijkheden? Waarover hebben we bedenkingen? Waar is ruimte om mensen op te vangen? Wat is daarvoor nodig?

Inloopbijeenkomst en vragenlijst

Inwoners kunnen hun mening geven tijdens een inloopbijeenkomst op zaterdag 19 maart 2016 en via een online vragenlijst. De vragenlijst is te bereiken via www.peilinghoekschewaard.nl en is tot maandag 28 maart 2016 in te vullen.

Tijdens de inloopbijeenkomst op zaterdag 19 maart 2016 zijn inwoners uit de Hoeksche Waard welkom om met (bestuurders van) de vijf gemeenten en met elkaar in gesprek te gaan over mogelijke locaties en thema’s als omvang, vrijwilligerswerk, onderwijs, veiligheid, dagbesteding en financiën. Ook kunnen inwoners in gesprek gaan met organisaties zoals Vluchtelingenwerk en het Rode Kruis.

De regionale inloopbijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis van Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat 6. Dit is de enige geschikte locatie die op korte termijn voor een dergelijke bijeenkomst beschikbaar is. Er is geen officiële opening en mensen hoeven zich niet vooraf aan te melden. U kunt gewoon tussen 10.00 en 14.00 uur binnenwandelen.

Uitkomsten en vervolg

Na 28 maart brengen de Hoeksche Waardse gemeenten de reacties in kaart en worden de vervolgstappen bepaald.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren