De heer Van Brugge uit ’s-Gravendeel viert zijn 100e verjaardag

375

20160524 De heer Van Brugge uit 's-Gravendeel 100 jaar‘s-Gravendeel – Op dinsdag 24 mei bereikte de heer A. van Brugge uit ’s-Gravendeel de bijzondere leeftijd van 100 jaar.

Gelukkig is de heer van Brugge nog in redelijke goede gezondheid. Zijn eerste reactie op het feit dat hij 100 geworden is ‘Ik zou willen dat ik nog 25 was!’.

De heer Van Brugge heeft vanaf zijn geboorte tot zijn 78e jaar in één en hetzelfde huis gewoond aan de Molendijk in ’s-Gravendeel. Daar heeft eerst zijn vader en vervolgens de heer Van Brugge een landbouw-/veehoudersbedrijf gehad. Later hebben zijn zonen dit overgenomen en zij zijn ook aan de Molendijk gaan wonen. Intussen is dit boerenbedrijf verhuisd naar de Kruisweg in Puttershoek. De heer Van Brugge is destijds met zijn echtgenote naar de Van der Merckstraat verhuisd, waar hij twintig jaar gewoond heeft. Sinds twee jaar verblijft hij in het verzorgingstehuis aan ’t Weegje in ’s-Gravendeel. De echtgenote van de heer Van Brugge is overleden toen ze 83 jaar was.

De heer Van Bruggen heeft ook een dochter en een kleinzoon van 27 jaar. De dochter bezoekt haar vader twee keer per week en na een kopje koffie gaan ze samen naar het boerenbedrijf van zijn zonen, waar hij graag komt.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten de heer Van Brugge en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.