WSV Binnenmaas pakt volledig podium op Combi-Rotterdam in Zoetermeer. 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_1271ZOETERMEER – De dertien jeugdzeilers van WSV Binnenmaas uit Mijnsheerenland zeilden afgelopen zondag hun vierde Combi-Rotterdam wedstrijd in de optimist.

Dit maal bij ZWV Noord Aa in Zoetermeer. De weersvoorspellingen vielen qua wind tegen, helaas begon de dag dan ook zonder wind. Gelukkig trok de wind tegen het middaguur aan en konden de eerste wedstrijden van start gaan. Gelukkig bleef de wind de rest van de dag aanwezig zodat de zeilertjes van 7 tot 14 jaar vier wedstrijden konden zeilen. In de Combi B groep was het vanaf de eerste start meteen spannend. Maar het was al snel duidelijk dat de zeilers van WSV Binnenmaas vooraan het veld van 30 optimisten voer. 

IMG_1270Zo zorgde de zeilers van WSV Binnenmaas voor een volledig gevuld podium. Nienke Gevers uit Oud-Beijerland is eerste geworden, gevolgd door Floris van der Drift uit Mijnsheerenland en op de derde plaats Donna-Tinke Huijsmans uit Westmaas. Ook in de Combi C groep werd een podiumplaats behaald door Sjors Zwart, hij werd derde. De zeilers maken zich nu op voor de volgende Combi wedstrijd komend weekeind op het Haringvliet bij Stellendam. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren