Wethouder Mol bezoekt Zwem en Waterpolovereniging ZVS ‘s-Gravendeel

126

Arie Mol portret (klein)‘s-Gravendeel -Woensdag 20 mei 2015 zal dhr. Arie Mol, wethouder Sportzaken van de gemeente Binnenmaas, tussen 19.00 – 20.00 uur aanwezig zijn tijdens een trainingsavond van Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ‘s-Gravendeel.

Mede hierdoor kunnen wij onze vereniging ZVS ‘s-Gravendeel , het 35-jarig jubileum en de geplande nachtzwemmarathon (26-27 juni 2015) extra onder de aandacht brengen. Dhr. Mol is in het verleden jarenlang medeorganisator van dit evenement geweest. 

Uiteraard zal hem de gelegenheid worden aangeboden zelf te mee te kunnen zwemmen deze avond. We zijn dan ook zeer vereerd dat dhr. Mol bij ons op bezoek zal komen om zo kennis te kunnen maken met onze verenging. Wij zijn hem hier uiteraard zeer dankbaar voor.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.