De Hoeksche Waard Running Crew wil met hardlopen de inwoners van de Hoeksche Waard met elkaar verbinden.

1406

Schermafbeelding 2016-06-18 om 20.27.59HOEKSCHE WAARD – Een nieuw sportief initiatief in de Hoeksche Waard: de Hoeksche Waard Running Crew. De initiatiefnemer van deze (gratis en open) hardloopclub wil op sportieve wijze de verbinding tussen de inwoners van de Hoeksche Waard bevorderen, door elke derde donderdag van de maand een gratis ‘run’ te organiseren voor alle inwoners.

Elke maand vindt de run plaats in een andere dorpskern in de Hoeksche Waard. Op deze manier leren de deelnemers niet alleen elkaar, maar ook de andere dorpen beter kennen. De eerste run staat gepland op 15 september 2016 en gaat door als voldoende vrijwilligers/begeleiders zich melden.

Voor iedereen!

De Hoeksche Waard Running Crew is voor iedereen. Meedoen is gratis. Zowel beginnende als gevorderde lopers zijn van harte welkom om mee te lopen. De crew gaat uit van het ‘samen uit, samen thuis’ principe. Het is geen wedstrijd en er wordt rekening gehouden met ieders snelheid. Om het lopen voor iedereen toegankelijk te maken is gekozen voor een indeling van drie groepen met afstanden van drie, zes en negen kilometer.

Begeleiding

Bij elke run moet per groep voldoende begeleiding aanwezig zijn. Op deze manier is er voldoende aandacht voor aspecten als de route, de verschillende tempo’s en de verkeersveiligheid. Daarom is de Hoeksche Waard Running Crew nog op zoek naar enthousiaste hardlopers die het leuk vinden om een groep te begeleiden. Zonder vrijwilligers kan dit initiatief niet slagen. Kunt u een bijdrage te leveren? Neem dan contact op via [email protected]

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Hoeksche Waard Running Crew, een keertje meelopen of misschien zelfs vrijwilliger (crewlid) worden? Volg de Hoeksche Waard Running Crew via de Facebookpagina.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.