Startersnetwerk Hoeksche Waard helpt beginnende ondernemers op weg

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

dwarslogoHOEKSCHE WAARD – Beginnende ondernemers moeten hun weg kunnen vinden in het Hoeksche Waardse ondernemersklimaat. Dat wil het platform Startersnetwerk Hoeksche Waard, dat 6 juli officieel wordt gepresenteerd bij de Oude Tol in Oud-Beijerland. Op een laagdrempelige manier brengt zij jonge en ervaren ondernemers bij elkaar, deelt zij kennis en stimuleert zij het netwerken. 

Bij Startersnetwerk leren ondernemers vooral veel van elkaar. ‘Ondernemen gaat namelijk veel verder dan vakinhoudelijke kennis’, zegt bestuurslid Pim Verhage, van Startersnetwerk Hoeksche Waard. ‘Toen ik zelf begon met mijn bedrijf dacht ik dat ik veel wist, maar wat had ik graag willen weten dat ondernemen ook gewoon een vak is.’

Startersnetwerk Hoeksche Waard organiseert daarom maandelijks verschillende nuttige academies. Lezingen of presentaties geven inspiratie aan ondernemers van jong tot oud. Ook netwerken ze naderhand met elkaar en met andere meer ervaren ondernemers.

Startersnetwerk is tussen alle andere netwerkclubs een laagdrempelig begin voor wie bezig is te beginnen met zijn bedrijf. Een opstap voor wie als ondernemer nog zijn weg moet vinden. En als starter profiteer je van de kennis en inzichten van meer ervaren zelfstandigen die je in dit platform tegenkomt.

‘Omdat wij zo benaderbaar zijn’, zegt bestuurslid Verhage. ‘Heb je alle ruimte om met andere starters te sparren over je ideeën. Omgekeerd kun je kennis vergaren. Maar we willen ook gewoon een gezellige club zijn. Je bent hier vooral om het leuk te hebben.’

Al deze activiteiten lijken wel een beetje op die van het Contact Jonge Bedrijven Hollandse Waarden (CJBHW). Dat klopt ook, want startersnetwerk is een voortzetting van het CJBHW. Met precies dezelfde insteek.

Om dus de introductie van Startersnetwerk Hoeksche Waard te vieren, zijn introducees 6 juli welkom bij de Barbecue aan de Ouwe Tol in Oud-Beijerland. Meer informatie vind je op www.cjbhw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.