Zoete inval in Puttershoek: Speelplek voor jonge kinderen en hun (groot)ouders

712

De vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard organiseren De Zoete Inval. Een gastvrije plek voor ouders/verzorgers met jonge kinderen van 0 tot 4 jaar waar zij andere ouders/verzorgers kunnen ontmoeten. Het is een plek waar jonge kinderen met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving.

De gastvrouwen van de Zoete Inval zorgen wekelijks voor een variatie aan leuk speelgoed voor de jonge kinderen, stoelen en tafels voor de volwassenen staan rondom. De opzet is dat iedere ouder/verzorger op haar of zijn eigen kind let. De gastvrouwen schenken koffie, thee en siroop met iets lekkers.  Regelmatig organiseren zij een leuke, korte activiteit voor de kinderen en een feestelijke gelegenheid laten ze niet voorbijgaan zonder daar aandacht aan te schenken.

Vanaf 1 september vindt De Zoete Inval weer wekelijks plaats op dinsdag en donderdag van 9.30 tot 11.00 uur in De Drie Lelies in Puttershoek. (niet in de schoolvakanties)
De kosten zijn € 2,50 voor volwassenen en € 0,50 per kind, inclusief consumpties. Wij houden rekening met 1,5 meter tussen de volwassenen en met de geldende hygiëneregels.

Meer informatie: bel met Rini: 0786762411, Kimberley 0622053817 of Evelyn 078 676 6016. Of kijk op www.welzijnhoekschewaard.nl 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.