Omleidingen en afsluitingen tijdens Feestweek ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Schermafbeelding 2016-07-17 om 16.08.59‘s-Gravendeel – Van maandag 15 augustus tot en met zaterdag 20 augustus viert ’s-Gravendeel feest. In die periode worden enkele straten voor het verkeer afgesloten en er zijn alternatieve busroutes. Verder kunt u uw auto tijdens een aantal activiteiten niet op straat parkeren.

Afsluiting wegen

Woensdag 17 augustus:

  • 05.00-23.00 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, Smidsweg (gedeeltelijk), Dr. van der Bijlplein, Langestraat (gedeeltelijk), Rijkestraat en Beneden Strijensedijk

Donderdag 18 augustus:

  • 17.00-23.00 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul en rotonde Dr. Van der Bijlplein (gedeeltelijk)
  • 18.00-23.00 uur (tijdens de Seuterloop): Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, Smidsweg, Langestraat en rotonde Dr. Van der Bijlplein (gedeeltelijk), Molendijk (gedeeltelijk), Nieuweweg, Maasdamseweg (gedeeltelijk), Mijlweg (gedeeltelijk), Gorsdijk (gedeeltelijk)

Vrijdag 19 augustus:

  • 16.30-00.45 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, rotonde Dr. Van der Bijlplein en de Langestraat (beide gedeeltelijk)

Omleidingsroute naar Berkman tankstation

In verband met de kermis in de Havenstraat is de straat tussen het Berkman benzinestation en de Bevershoekstraat afgesloten van maandag 15 augustus tot en met maandag 22 augustus. Het tankstation is gedurende die periode alleen bereikbaar via het Dr. van der Bijlplein.

Omleiding busroutes

Voor de buslijnen 175, 185, 166, 168, 176 en 668 gelden van vrijdag 12 augustus tot en met dinsdag 23 augustus alternatieve busroutes. U kunt gebruik maken van de tijdelijke halte bij de apotheek aan de Hendrik Hamerstraat. Alle andere bushaltes in ’s-Gravendeel vervallen.

  • Buslijnen 175 en 185: De bus vanuit Strijen rijdt via de Strijenseweg, Alexanderstraat, Van Groningenstraat, de Hendrik Hamerstraat. Hierna wordt de route zoals gewoonlijk verreden. Vanuit Dordrecht rijdt de bus via de Hendrik Hamerstraat, Van Groningenstraat, Alexanderstraat. Hierna wordt de normale route vervolgd.
  • Buslijnen 166, 168, 176 en 668: De bus rijdt via de Hendrik Hamerstraat, Vlasstraat, Van Groningenstraat en Hendrik Hamerstraat.

Tijdelijk aanwijzing alcoholvrij gebied uitbreiden met extra straten

Het college heeft besloten om tijdens de feestweek van dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 19 augustus diverse straten aan te wijzen als openbare plaats waar het verboden is om alcoholhoudende drank te gebruiken of aangebroken flessen, blikjes en dergelijke met alcoholhoudende drank bij zich te hebben. Het betreft de volgende straten: Havenweg, Boven Havendijk, Beneden Havendijk, Gorsdijk, Beneden Gorsdijk, Bevershoekstraat, Dr. Van der Bijlplein, Maasdamseweg, Havenstraat, Renooishoekstraat, In ’t Veldstraat, Biekurf en de Dr. Bosserstraat (tot aan het evenemententerrein).

Wachtdienst

Heeft u tijdens de Feestweek geluidsklachten? Neem dan contact op met de wachtdienst van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid via tel. 0888 – 333 555.

Neem voor overige vragen contact op met mevrouw R. Remmers of mevrouw E. Oron (afdeling Dienstverlening) via tel. 14 078.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.