N217 richting Nieuw-Beijerland 3 weken afgesloten vanwege dijkversterking

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Spuidijk, Nieuw-BeijerlandNIEUW-BEIJERLAND – Van 5 tot en met 25 september is de N217 vanaf de rotonde ter hoogte van het Buitenom tot de kruising bij de Langeweg in Nieuw-Beijerland volledig afgesloten vanwege de dijkversterking. Dit gedeelte van de N217 wordt opgehoogd om steun te geven aan de dijk, waarna de rijbaan weer terug aangebracht wordt.

Voor gemotoriseerd verkeer zal er gedurende deze periode een omleidingsroute worden ingesteld. Deze route loopt via de Langeweg, Nieuw-Piershilseweg, Dorpsweg en Buitenom weer naar de N217 en vice versa. Deze wordt duidelijk met bebording aangegeven.

Voor de fietsers en bromfietsers wordt er bovenop de dijk een tijdelijk fietspad aangelegd, zodat er geen omleiding noodzakelijk is. Alle aangrenzende woningen en bedrijven ter plaatse van het werkvak blijven altijd bereikbaar voor bewoners en bestemmingsverkeer.

Buslijn 663

In deze periode zal zowel de in- als uitstaphalte aan het Buitenom ter hoogte van de rotonde (Total tankstation) slechts alleen in gebruik zijn voor de schoollijn 663.

Buslijnen 160 en 170

Voor gebruikers van de lijndiensten 160 en 170 wordt een tijdelijke bushalte, met mogelijkheid om de fiets te stallen, gerealiseerd op de Dorpsweg nabij de kruising met Buitenom te Nieuw-Beijerland waar de reiziger kan in- en uitstappen.

Meer informatie

Kijk voor meer reisinformatie op de website www.connexxion.nl of bel 0900-2666399 (klantenservice Connexxion).

Voor meer informatie over de werkzaamheden voor de dijkversterking, kijk opwww.dijkversterkingspuioost.nl of mail naar: [email protected]

Foto: Spuidijk, Nieuw-Beijerland | © Hollandse Delta/Arco v.d. Ree


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.