Voorstellingen Theatercollectief Hoeksche Waard van 9 tot 18 juni vervallen vanwege ziekte.

0
233
SONY DSC
SONY DSC

NIEUW-BEIJERLAND – Door ziekte van een van onze actrices zijn we genoodzaakt de voorstellingen die gepland stonden voor de periode 9 juni t/m 18 juni te laten vervallen. Dat gaat natuurlijk met pijn in het hart. Het herstel zal enige tijd vergen.

Het collectief heeft in meerderheid besloten de première uit te stellen tot een moment waarop we er weer op kunnen vertrouwen dat het ook verantwoord is om te spelen. Zoals het er nu naar uitziet is dat op vrijdag 29 september het geval. De voorstellingen van Mens! zijn dan op 29 en 30 september en op 1, 6,7 en 8 oktober. Reserveren kan al vanaf vandaag via de website en telefonisch zoals hieronder vermeld staat.

Het Theatercollectief biedt iedereen die al gereserveerd heeft voor een van de voorstellingen excuses aan voor het ongemak. We zullen iedereen die heeft gereserveerd persoonlijk benaderen voor een passend alternatief.

Lees de nieuwbrief en kijk op de website voor het laatste nieuws. In elk geval kunt u al heel snel weer reserveren voor de voorstellingen in september en oktober via onze website.http://www.theatercollectief.nl

Het Theatercollectief Hoeksche Waard introduceert de brunchvoorstelling.
Op zondag 1 oktober en zondag 8 oktober speelt het collectief een tweeluik met twee eenakters en tussen die twee voorstellingen serveert De Swaensvoet een brunchmaaltijd en speelt Jantine Koudijzer muziek. De brunchvoorstelling begint om 11 uur. Voor de brunch speelt het Theatercollectief “Saltimbank” en na de brunch “De Brief Van Don Juan”. Toegangsprijs voorstelling plus brunch €15,=. Bij deze voorstelling kunt u GEEN tapasmaaltijd reserveren!
Reserveer hier voor een van de (brunch)voorstellingen
De voorbereiding van de volgende grote productie gaan intussen gewoon door. Volgend voorjaar zet het Theatercollectief weer een grote voorstelling op de planken. Uiteraard houden we u op de hoogte! Nog even geduld……
Bezoek de website voor alle informatie
SPEELDATA:
Vrijdag 29 september      avondvoorstelling 20.00
Zaterdag 30 september   avondvoorstelling 20.00
Zondag 1 oktober             brunchvoorstelling 11.00
Vrijdag 6 oktober            avondvoorstelling 20.00
Zaterdag 7 oktober         avondvoorstelling 20.00
Zondag 8 oktober             brunchvoorstelling 11.00
De mens heeft andere mensen nodig om de kneepjes van het  vak Mens te leren. Mag je hopen dat je een paar behoorlijke leermeesters met de juiste tips treft om zonder al te veel kleerscheuren door het leven te gaan. Er is genoeg theorie over het verschijnsel Mens, maar de praktijk valt bar tegen om naar eer en geweten van het leven iets zinnigs te maken.


Laat u verrassen door het Theatercollectief Hoeksche Waard !  Op onze geheel eigen wijze geven we er een theatrale draai aan. En deze keer ook nog eens op twee totaal verschillende manieren vlak achter elkaar. In het tweeluik ‘Mens’ laat het Theatercollectief in twee eenakters zien hoe mensen proberen vorm te geven aan hun leven, maar voortdurend worden ingehaald door situaties met de ‘medemens’ en hun eigen diepmenselijke emoties. De grens van scherts en ernst zijn in beide verhalen flinterdun.

“De omgeving van de mens is de medemens”, J. Deelder.
 
‘Als het leven je laat struikelen maak er dan een salto van…’

In het 100 jaar oude toneeljuweeltje ‘Saltimbank’ van Heijermans probeert de circusclown August de dreigende mislukking van zijn carrière en zijn relatie met danseres Funny voor te zijn. Gaat het hem lukken om het noodlot af te wenden?
Regie: Jan Roeland. Tekstbewerking: Jan en Renée Roeland.

‘Punt is, wij houden allemaal van Don Juan, maar niet van elkaar’.

In ‘De brief van Don Juan’ van Louisa Treves  roept huishoudster Pedril 5 geliefden van Don Juan naar zijn ziekbed. De dames strijden om het exclusieve recht om aan Don Juan’s zijde te zitten, maar Pedril èn de dames zelf gooien roet in het eten. Wie van hen gaat het toch nog lukken?
Regie: Martijn Kramp. Tekstbewerking Tineke van Zalinge.
LOCATIE EN RESERVEREN:
Gelegenheidstheater ‘Swaensvoet’, Marktveld 9 Nieuw-Beijerland.
Voorafgaand aan de avondvoorstelling kunt u op locatie heerlijk eten. Er is een speciaal tapasmenu (inclusief drankje) samengesteld, à €12,50. Meer informatie over de voorstelling en/of het diner is te vinden op http://www.theatercollectief.nl . Kaarten voor de voorstelling à €12,50 en brunchvoorstelling a €15,00 zijn vanaf nu via de website te bestellen http://www.theatercollectief.nl/index.php/kaarten/bestellen-4 of via telefoonnummer: 0619456320 (van maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 14:00 en 21:00 uur).
De brunchvoorstellingen op zondag 1 en 8 oktober zijn altijd inclusief een eenvoudige smakelijke brunch.
Reserveer hier voor de voorstelling in september en oktober
Hebt u al gereserveerd voor een voorstelling van ons in juni? Dan nemen wij binnen enkele dagen contact met u op per email of per telefoon. Mocht u toch vragen hebben, mail ons dan op [email protected].
schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.