NSVV pupillen starten de dag gezond

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

DSC_6162-642x428-2NUMANSDORP – Op  zaterdag 27 augustus jl. heeft NSVV in samenwerking met PLUS BLAAK een ontbijt georganiseerd voor de pupillen jonger dan 11 jaar.

De insteek van dit initiatief is om de jeugd en ouders het belang van een goed en gezond ontbijt in te laten zien. Er is opgemerkt dat sommige kinderen soms zonder ontbijt aan een wedstrijd beginnen. Zoals iedereen natuurlijk weet, kan je zonder ontbijt niet goed presteren. Op deze manier hoopt v.v. NSVV de kinderen en de ouders bewust te maken van het belang van een goede start van de dag.

DSC_6134-642x428Wethouder van Sport en Welzijn van de gemeente Cromstrijen, Pieter Paans, was aanwezig om het ontbijt te openen. Martin Luijendijk heeft namens PLUS BLAAK het ontbijt verzorgd. Tevens was dit de aftrap van de ‘Bananenbox’. PLUS BLAAK stelt iedere week bananen beschikbaar voor deze teams. Dit om er voor te zorgen dat de kinderen extra energie krijgen in de rust van de wedstrijden, zodat zij de tweede helft extra goed kunnen knallen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren