Echtpaar de Penning uit Maasdam 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

 

persbericht 063 Echtpaar de Penning uit Maasdam fotoMAASDAM – Afgelopen dinsdag 6 september was het 60 jaar geleden dat de 86-jarige J.G. de Penning en zijn  80-jarige echtgenote mevrouw A. de Penning-Kruithof in het huwelijksboortje zijn gestapt.

De heer de Penning is een geboren in Maasdam, mevrouw de Penning is geboren in Strijen en woont sinds het huwelijk in Maasdam. Het echtpaar heeft een zoon, dochter, 4 kleinkinderen en een achterkleinkind.

Ze wonen al 60 jaar in een woonark in de Vliet in Maasdam. Beide hebben ze gewerkt bij de vlasfabriek in Maasdam waar ze elkaar hebben leren kennen. Daar werkte de heer de Penning als chauffeur, zijn echtgenote bij de loonadministratie.

De heer en mevrouw de Penning zijn nog in goede gezondheid, ze stappen nog iedere dag op de fiets.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren