Tellingen en snelheidsmetingen in Numansdorp en Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

snelheidcromstrijenCROMSTRIJEN – De gemeente Cromstrijen krijgt regelmatig van inwoners klachten over (te) hoge snelheden. Veel weggebruikers zijn zich namelijk niet altijd bewust van hun te hoge snelheid.

Slangentellingen

Vanaf maandag 12 tot en met 27 september voeren wij een aantal classificatiemetingen uit in Numansdorp en Klaaswaal. Dit wordt gedaan met slangen die haaks op het wegdek bevestigd worden. Het geeft ons de mogelijkheid tot registratie van informatie over snelheid en aantal weggebruikers.

Waar? 

De slangen worden geplaatst in de volgende straten:

  • Klaaswaal: Kreupeleweg tussen Acacialaan en Burg. Korstanjestraat en tussen Burg. Korstanjestraat en komgrens, Molendijk tussen Dansersweg en Smitsweg en tussen Dansersweg en Lindenlaan, Rijksstraatweg tussen Havenweg en komgrens, Oranjestraat tussen Nassaustraat en Emmastraat.
  • Numansdorp: Koninginneweg tussen Julianastraat en Wilhelminastraat en tussen Vlielanderstraat en Poortvlietstraat, Torenstraat tussen Weth. Van der Veldenweg en Hoekstraat en tussen Kerkstraat en Schuringsedijk, Hallinxweg tussen Bernhardstraat en Tuindorp, Bernhardstraat tussen Beukenlaan en Eikenlaan.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren