Jaarlijkse open dag bij Dierenasiel de Dierenstee

0
680

dierensteeopendagNUMANSDORP – Zaterdag 1 oktober 2016 vindt weer de jaarlijkse Open Dag van dierenasiel De Dierenstee in Numansdorp plaats! Tijdens deze dag kunnen mensen een kijkje achter de schermen van het asiel nemen. Bezoekers kunnen zich laten rondleiden en informatie krijgen over de dagelijkse gang van zaken in het asiel en er kan uitgebreid kennis worden gemaakt met de honden, katten en konijnen die op een baasje wachten.

Tijdens de Open dag wordt ook het nieuwe verblijf voor de konijnen en knaagdieren officieel geopend! Het huidige verouderde verblijf maakt plaats voor een mooi nieuw bijgebouw. Om ook alle oude konijnenhokken te kunnen vervangen voor nieuwe exemplaren, wordt er tijdens de Open dag geld ingezameld. De opbrengst van deze geldinzamelingsactie zal door Stichting Dierenlot worden verdubbeld!

Daarnaast is er op het terrein rondom het asiel veel te doen. Er staan kramen waarin je kunt kennismaken met diverse leuke organisaties (natuurlijk met een relatie tot dieren). De kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen of, iets rustiger, in de knutselhoek en er is een schminkster aanwezig. Je kunt ook meedoen aan een leuke prijzenactie waarmee geweldige prijzen te winnen zijn.  Uiteraard is er ook weer een (kleine) rommelmarkt en de opbrengst hiervan is wederom bestemd voor de dieren, evenals de verkoop van leuke dierenspeeltjes en mooie halsbanden en riemen. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Met goed weer kan men op het terras zitten, bij slecht weer zal er een overdekt zitje worden gecreëerd.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 1 oktober 2016 van 10.30 uur tot 16.00 uur. Voor de eerste 250 bezoekers staat er een leuke goodiebag klaar!

Dierenasiel De Dierenstee is te vinden aan de Groene Kruisweg 14a te Numansdorp. We zijn te bereiken op telefoonnummer 0186 – 655 150 of via [email protected]. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.dierenstee.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.