BeweegWijzer: Samen brengen we de Hoeksche Waard in beweging!

192

HOEKSCHE WAARD – Welzijn Hoeksche Waard en Hoeksche Waard Actief ontwikkelen in samenwerking met gemeente Hoeksche Waard een BeweegWijzer.

De BeweegWijzer wordt in de vorm van een brochure huis-aan-huis verspreid. In de Beweegwijzer staat al het sport- en beweegaanbod, speciaal gericht op volwassenen die extra begeleiding nodig hebben om te bewegen. Dit kan zijn omdat er sprake is van immobiliteit, revalidatie, overgewicht, achterliggende (neurologische) aandoeningen, eenzaamheid, enzovoort.

Belangrijk is dat het gaat om specifiek op de genoemde doelgroep afgestemd aanbod, waarbij er sprake is van goede begeleiding bij de activiteiten. Daarnaast kan het geen willekeurige inloop zijn. 

Heeft jouw vereniging, sportschool of praktijk speciaal sport- of beweegaanbod voor deze doelgroep? Wil je dat dit aanbod kosteloos gepromoot wordt in een overzichtelijke BeweegWijzer? Kom dan met ons in contact!

Stuur een e-mail naar [email protected] met de volgende informatie:

  • Naam aanbieder + telefoonnummer.
  • Korte omschrijving van het aanbod/activiteit.

Vervolgens wordt er contact met je opgenomen door een medewerker. Twijfel je of het aanbod past in de BeweegWijzer? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Samen brengen we de Hoeksche Waard in beweging!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.