Geld voor parkeerterrein nabij Tienvoet in Heinenoord

0
479

img_9896Binnenmaas – Het provisorische parkeerterrein oostelijk van de Tienvoet in Heinenoord kan eindelijk worden opgeknapt door o.a. bestrating en betere verlichting. Op initiatief van het CDA, gesteund door VVD, GBBM en PvdA, is in de gemeenteraad van Binnenmaas een amendement ingediend en aangenomen om de ontbrekende 19.000 euro hiervoor beschikbaar te stellen.

Het parkeerterrein voorziet in een grote behoefte voor bezoekers van de voetbalvereniging SV Heinenoord, multifunctioneel centrum De Tienvoet en Museum De Hoeksche Waard. De restfinanciering wordt gedekt uit het overschot op de jaarrekening 2015. Uit het antwoord op schriftelijke vragen van het CDA was eerder duidelijk geworden dat er al offertes voor het opknappen van het parkeerterrein zijn opgesteld. Hopelijk kan dan ook snel met de werkzaamheden worden begonnen.

Foto P. Van Loo


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.