Gratis terugreis met de bus van Zuidplein naar Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

connexxionHOEKSCHE WAARD – In de herfstvakantie, van 15 tot en met 23 oktober , reist iedereen met een Gemakskaart vanaf Rotterdam Zuidplein gratis terug naar Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee. Een enkeltje is dan te gebruiken als retourkaartje en geldt voor alle papieren Gemakskaarten van € 2,-, € 4,- of € 6,50. Connexxion wil met deze actie het winkelend publiek stimuleren om met de bus naar Rotterdam te reizen.

Vanuit Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee rijden er verschillende lijnen naar Rotterdam Zuidplein.

De maximale reistijd is afhankelijk van het kaartje (30 tot max. 120 minuten) waarbij één overstap is toegestaan. Kaartjes zijn te koop bij de buschauffeur en geldig op de dag van afstempeling. De prijs van de Gemakskaart is afhankelijk van de reisafstand (in zones). Kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen gratis mee na 9.00 uur.

Actievoorwaarden 

  • Geldig voor de Gemakskaarten van € 2,- € 4,-, € 6,50.of een combinatie.
  • 1 enkeltje geldt als retour.
  • Een gestempelde Gemakskaart van de heenreis is ook het vervoerbewijs voor de terugreis.
  • Geldt voor Gemakskaarten die gekocht zijn op Connexxion-lijnen in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee. Een overstap binnen de regio is toegestaan. Inclusief R-net 436/437.
  • De heenreis is altijd vanuit Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee en de terugreis vanaf Rotterdam Zuidplein.
  • Heen- en terugreis moet op dezelfde dag worden gemaakt.
  • In de periode van 15 tot en met 23 oktober 2016.

Gratis goody bag Zuidplein en kans op shoptegoed van € 50,-
Op vertoon van de gestempelde Gemakskaart ontvangen busreizigers een gratis goody bag van Winkelcentrum Zuidplein. Deze zijn af te halen bij de Primera (tegenover C&A). Er worden maximaal 50 goody bags per dag vertrekt. OP=OP. Reizigers maken met de goody bag ook nog eens elke dag kans op het winnen van shoptegoed van € 50,-.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren