Glas scheiden in Numansdorp wordt nog makkelijker

0
493

glas-in-het-bakkieCROMSTRIJEN – Dinsdag 29 november komt het Glas in ’t Bakkie-team bij uw Albert Heijn-supermarkt in Numansdorp langs om de inzameling en recycling van glas onder de aandacht te brengen. Bovendien ontvangen de klanten een Glastas.

Wethouder Boelhouwers geeft op dinsdag 29 november om 15.30 uur het startsein bij de Albert Heijn-winkel aan de Wethouder van der Veldenweg 8 in Numansdorp. Het promotieteam van ‘Glas in ’t bakkie’ gaat de klanten van de supermarkten van Albert Heijn vertellen over het gemak van glas scheiden. De boodschap van de campagne is dat glas voortaan met restjes en deksels in de glasbak mag. Anders gezegd: Leeg is schoon genoeg! Glas scheiden wordt hierdoor nog makkelijker.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.