Lente in je bol: Workshoppakket voor thuis van Plukhoek Mookhoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Plukhoek Mookhoek

Mookhoek – Hier is dé manier om van je winterblues af te komen; je gaat een heerlijke thuisworkshop op wilgen/perenhout doen met je vriendin/moeder/buurvrouw! Met dit arrangement heb je zo, húp de lente in je huis en in je bol. Helemaal zen maak je het origineelste voorjaarsstuk, leuk om te doen en fantastisch om cadeau te geven.

Dit workshoppakket is alleen verkrijgbaar in februari, je hebt dit jaar dus 28 dagen de tijd om dit pakket te bemachtigen. Alles wat je nodig hebt om het te maken zit erbij; perenhout, wilgenstammetjes, narcisbollen, jutenzakjes met een bollenpotje erin, oasis, zelfs de injectiespuit om handig water mee te geven. Het enige dat je zelf nodig hebt is een snoeischaar/aardappelmesje.

Het pakket kost €31,75. Snelle beslisserts krijgen €2,00 korting. Het betaalde bedrag komt volledig ten goede aan Stichting PHMH waarmee we kwaliteitsjeugdzorg bieden. Bestellen doe je in onze winkel op www.plukhoekmookhoek.nl. Vermeld er je naam + datum/ tijd van ophalen bij, dan zorgen wij dat je pakket klaarstaat in het houten huisje bij het toegangsbruggetje van Plukhoek Mookhoek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren