Succesvol judotoernooi in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

KLAASWAAL – Op zaterdag 28 januari hebben 190 judoka’s van diverse clubs deelgenomen aan het Schildersbedrijf AARDOOM judotoernooi van Stichting Randori. De club is bijzonder tevreden met dit grote aantal inschrijvingen voor het toernooi, dat ter ere van een van haar sponsors werd georganiseerd.

Kleinschalige toernooien zijn een succes

Vorig jaar is de Klaaswaalse club gestart met deze reeks van drie sponsortoernooien per jaar, om dank te uiten richting haar hoofdsponsors. De kleinschalige toernooien van Randori staan bekend om de gemoedelijke sfeer en de positieve instelling van zowel ouders als trainers. Dat dit zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit alle ontvangen positieve reacties en de grote groei qua inschrijvingen.

Spannend

De judoka’s hebben mooie partijen laten zien, waarbij bijzonder was dat het voor veel kinderen hun eerste toernooi was. Spannend, voor deze jonge kinderen, maar door de kleinschaligheid en de steun van de ouders, die vlakbij de kinderen op de mat konden zitten, een mooie eerste ervaring met wedstrijdjudo. Alle kinderen ontvingen een beker als aandenken aan het toernooi.

Aanmoedigingsprijs

Naast de prijsjes die alle kinderen kregen, ontvingen sommige kinderen een speciale aanmoedigingsprijs voor hun inzet tijdens de wedstrijden. Hiermee wil Randori benadrukken dat winnen of verliezen op deze instaptoernooien niet het belangrijkste is, maar wél de mentaliteit waarmee je de mat op stapt.

Vrijwilligers

Stichting Randori werkt uitsluitend met vrijwilligers. Zelfs de judoleraren (die allemaal gecertificeerd zijn door de Judo Bond Nederland), werken belangeloos voor de club, waardoor het lesgeld bijzonder laag kan worden gehouden en de sport daardoor voor veel gezinnen toegankelijk wordt gemaakt.Ook het toernooi van zaterdag werd door vele vrijwilligers (ouders, leden, oud-leden en vrienden vande club) ondersteund en daardoor tot een succes gemaakt.

Voor meer informatie over budoclub Randori kun je contact opnemen met [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren