Gemeente Cromstrijen roept inwoners op tot ‘zelfmaak’ ideeën voor een sterke economie

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

CROMSTRIJEN – Met de oproep ‘Zelfmaak idee voor een sterk economisch Cromstrijen!’ gaat de gemeente de zoektocht aan naar originele ideeën die de lokale economie kunnen versterken. “Een sterk en gezond economisch klimaat is een belangrijke voorwaarde om te kunnen bouwen aan een gemeente waar het voor iedereen prettig wonen, werken en samenleven is”, aldus wethouder economie Pieter Paans. Naast originele ideeën is de gemeente vooral op zoek naar ideeën waar een inwoner of ondernemer zelf een rol bij kan spelen.

De gemeente heeft € 40.000,00 om bij te dragen aan acties gericht op de lokale economie. Deze extra investering komt uit de vitaliseringsagenda die staat voor het vitaal en sterk maken van Cromstrijen voor de toekomst.

Wethouder Paans: “Een sterke lokale economie is goed voor de werkgelegenheid en de levendigheid in onze dorpen. Daar hebben we allemaal profijt van. Daarom is iedereen welkom om ideeën kenbaar te maken.”

Het bedrag van € 40.000,00 maakt het mogelijk om de verkregen ideeën om te zetten in acties. Deze ideeën moeten aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals:

  • Bijdragen aan prettig winkelen, werken en wonen in Cromstrijen
  • Binnen een jaar te realiseren
  • Gericht op de samenleving
  • Gericht op samenwerking ofwel wat kunt u doen en wat heeft u van ons of anderen nodig

Heeft u een origineel idee dat kan bijdragen aan een sterke economie in Cromstrijen? Laat het ons weten via www.cromstrijen.nl, via Facebook (/gemcromstrijen) of Twitter @gemcromstrijen) of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Tot uiterlijk 8 mei 2017 kunt u uw idee toesturen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren