SSS Klaaswaal wint met 4 – 0 van Botlek

KLAASWAAL – Ook deze keer hadden we nog wat goed te maken gezien de uitwedstrijd  en met deze gedachten gingen de boys uit Klaaswaal aan deze wedstrijd beginnen.

Op een beetje winderig  complexs ging SSS goed van start en lieten de tegenstander zien,  dat ze niet met de overwinning naar huis zouden gaan. De kansen voor SSS  waren er weer in overvloed  maar het wilde niet lukken,  Botlek liet af en toe zien dat ze ook  konden  voetballen,  je staat niet voor niets op de 2e plaats. Het is dan ook te danken aan de goed keepers werk van Sylvano Diepeveen dat de stand lange tijd op 0-0 bleef, het was dan ook een leuke pot om naar te kijken met twee ploegen,  die wilde voetballen . Maar in kansen grossieren was SSS toch de betere .  Maar in de 31e en in de 33e  minuut was het weer de keeper van SSS,  die zijn doel goed verdedigde , maar daar was Dennis de Cauwer van SSS  als een duiveltje uit een doosje,  die de stand op 1-0 bracht, hij zag zijn aanval nog even geblokt maar in tweede instantie was het raak. Even later was het weer Dennis de Cauwer,  die zijn kopbal van de lijn zag halen en even later een assist  van dezelfde Dennis op Gijs van de Zande,  maar hij miste jammer genoeg  anders was de stand groter  geweest in de rust. Maar in de 41 minuut was het Max Pelkman, die dit seizoen een goed seizoen draait en de 2-0 binnen schoot, de ruststand was geboren 2-0.

In de tweede helft was het van hetzelfde laken en pak ,SSS beheerde de wedstrijd en in de 46e minuut was het Frank van der Linden,  die de 3-0 scoorde maar het werd afgekeurd.  Maar een gretig SSS ruikt bloed en wilde meer en in  de 61e minuut was het weer Dennis de Cauwer , die de kans had op de 3-0 maar hij miste,  deze  ongelovige kans jammer genoeg. Echter  in de  70e minuut maakte hij het goed om een assist af te leveren aan Gijs van de Zande , die de 3-0 scoorde en even later was het weer Gijs in de 86e minuut die de 4-0 op het bord liet aantekenen. Uiteindelijk is het maar 4-0 geworden het had gezien de kansen wel, heel groter kunnen zijn. Kort om een prachtige overwinning van dit gedreven  SSS  met als uitblinkers vandaag Sylvano Diepeveen en de hard werkende Frank van Splunter. Max Pelkman. werd nog gewisseld voor Donaldoni Eugenia,  die na een slepende ziekte weer schoon was verklaard en met een groot applaus werd verwelkomd. Volgende week gaan we op bezoek bij onze buren G.O.Z,  die  de punten hard nodig hebben, maar wij gaan gewoon onze sportieve plicht doen en ook daar te gaan winnen. We hebben  een heel goed team gezien, die klaar is voor de nacompetitie en gezien de vandaag gespeelde wedstrijd klaar is voor de 2e klasse.

SSS deed het met de volgende spelers: Sylvano Diepeveen ,Geir Sizoo ,Stefan Gerritse, Erik Blokland Emiel Elvers , Frank van Splunter , Feni Bileti, Gijs van de Zande , Frank van der Linden , Max Pelkman, (Eugenia Donaldoni)  Dennis de Cauwer.