Basisschool de Bron brengt wensen in vervulling

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NUMANSDORP – In de week van 20 maart hebben de kinderen van basisschool De Bron uit Numansdorp gewerkt rondom het thema hoop. Eén van de opdrachten was: Doe een wens voor een ander. De eerste wens ging al snel in vervulling, Sonja kreeg een mooie bos bloemen.

De 3e wens wordt later in het jaar vervuld. De 2e wens ging op zaterdag 20 mei in vervulling. Stefan wilde graag met zijn vriend gaan zwemmen. Stefan, zijn vriend en familie werden opgehaald door een echte Hummer. Met de Hummer reden ze naar het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht om heerlijk te zwemmen.

Na het zwemmen gaat het gezelschap naar Mc Donalds Barendrecht om daar, gluten vrij, te eten. Een onvergetelijke dag is mede mogelijk gemaakt door Hoekse autoverhuur Oud Beijerland, Inge de Bruijn zwembad Barendrecht, Mc Donalds Barendrecht en natuurlijk de ouders, kinderen en leerkrachten van basisschool De Bron Numansdorp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.