Trekkertrek Zuid-Beijerland 2017 weer een daverend succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

ZUID-BEIJERLAND – “Zo willen we het zien!” schalde de presentator van Trekkertrek in Zuid-Beijerland door de luid- spreker, terwijl een trekker zich met brullende motoren naar de full pull probeerde te rijden. Hoe meer rook en geluid hoe beter. Afgelopen vrijdag en zaterdag was het de 10e keer dat de Trekker- trek in de Hoeksche Waard plaats vond, een jubileumjaar.

Het tweejaarlijks evenement van Stichting Trekkertrek Zuid-Beijerland is enorm populair. Het trok dit jaar maar liefst 4.000 bezoekers, waaronder vele kinderen. De organisatie bood alles om de hobbysporters de gelegenheid te geven de show te stelen. De strijd werd gestreden op een ech- te kleibaan. Daarnaast was er voor kinderen van alles te doen, waaronder kindertrekkertrek, een skelterbaan, zweefmolen en verschillende springkussens. Door het schitterende weer was het gezellig druk bij de barpunten op het terrein.

Rene van Dalen trok de schuif open tijdens het feest op vrijdag avond!

De vrijdagavond stond geheel in teken van het jubileumfeest en de vrachtwagentrek. Dit jaar werd er bij de vrachtwagens gestreden voor het Nederlands kampioenschap. Naast de vrachtwagens gingen er ook diverse trekkerklassen over de baan. De strijd ging er hard aan toe voor de fel begeerde eerste plaats. Aansluitend aan de wedstrijd gingen de voetjes van de vloer tijdens het geweldige jubileumfeest met DJ René van Dalen.

Ook op zaterdag was het een drukte van jewelste en werd er in diverse klassen gestreden om de overwinning. Na de wedstrijden werd er afgesloten met een feest in de tent in samenwerking met de Plattelands Jongeren Hoeksche Waard. Hier zorgden de DJ’s van Qmusic dat het dak eraf ging.

Foto’s: www.trekkertrekzuidbeijerland.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren