Brandweer helpt de kleuters van Het Driespan af te koelen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Puttershoek – Tropische temperaturen in Nederland en nog geen zomervakantie. Naast extra drinken, goed insmeren met zonnebrandcrème en spelen in de schaduw vonden de leerkrachten van basisschool Het Driespan in Puttershoek dat het de hoogste tijd was voor een waterfeestje.

Woensdag 21 juni mochten alle kleuters in badkleding en met waterspeelgoed naar school komen. De juffen zouden voor badjes en emmers met water zorgen. Wat de kinderen niet wisten, was dat een ouder van de school de brandweer opgetrommeld had om voor wat extra verkoeling te zorgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren