Nieuwe restaurant de Beren officieel geopend

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Met de officiële opening van het nieuwe restaurant De Beren vanmiddag in het centrum van Oud-Beijerland ging een grote wens van ‘franchise-echtpaar’ Yonas en Patricia Assefa in vervulling. Klokslag 5 uur knipte dochter Waynoa, geassisteerd door burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld een lint door en was de opening een feit!

De opening werd bijgewoond door familie, vrienden, medewerkers en collega-ondernemers. Ook Ad Schaap, eigenaar van de Beren Holding was van de partij.
Burgemeester Hermans feliciteerde Yonas en Patricia en hun twee dochtertjes Waynoa en Hayley met hun nieuwe restaurant op deze prachtige locatie midden in het centrum. “Een aanwinst voor jullie én voor Oud-Beijerland”. Het echtpaar, dat elkaar ooit bij De Beren leerde kennen, runde het Beren restaurant (Bertus Beer) op het Vierwiekenplein. Het vertrek van Moods bood hen echter de kans om te verhuizen naar het Marktplein.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.