Gezocht: singer/songwriters voor muziekfeest Zuidwester

0
425

OUD-BEIJERLAND – In de eerste drie weken van september presenteren de Vrienden van Zuidwester voor alle bewoners van zorginstelling Stichting Zuidwester het project “Muziek op reis”. In de Hoeksche Waard heeft de zorginstelling een locatie in Oud-Beijerland

De bedoeling is dat zoveel mogelijk cliënten kennismaken met muziek in hun dagbesteding of groepswoning. Tot nu toe hebben Zuidwesterbreed (Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant) 42 locaties zich aangemeld voor deelname en daarbij zijn 52 muziekwensen naar voren gekomen. Het belooft een geweldig feest te worden.

We zijn nu op zoek naar plaatselijke en/of regionale singer/songwriters die willen optreden voor en mét onze doelgroep, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Heb je hiervoor belangstelling, meld je dan aan bij [email protected]. Graag voor 6 juli 2017. Zijn er nog vragen, stel die dan aan [email protected] of aan [email protected].  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.