SHO Oud-Beijerland sluit sportpark vanwege vernielingen.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – SHO heeft de kunstgrasvelden per direct gesloten buiten de trainingen en wedstrijden. De zaterdag eersteklasser werd dit weekeinde geconfronteerd met vernielingen en rotzooi. Of het naastgelegen complex van OSV Oud-Beijerland ook de poort gaat sluiten is niet bekend.

Op de website reageert het bestuur als volgt: ‘Het was dit hele jaar al toegestaan om te voetballen op de kunstgrasvelden, mits… er geen rotzooi van zou worden gemaakt! Over het algemeen ging dat redelijk tot goed, maar vandaag was het kennelijk –aan de foto te zien- een “feestdag” en werd de boel maar compleet op stelten gezet. Het gevolg is dat de goedwillenden onder het gajes, een ander woord is er niet voor, moeten lijden en zal er de hele komende week niet op de velden mogen worden gespeeld buiten de reguliere trainingen. Dus het vertier zal elders moeten worden gezocht maar niet binnen de poort van SHO.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.