Nieuwssite Hoeksch Nieuws bestaat 9 jaar!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De website Hoeksch Nieuws bestaat vandaag dinsdag 14 maart precies 9 jaar! 9 Jaar geleden op 14 maart 2014 zijn wij gestart met de website omdat er in de Hoeksche Waard nog geen actuele online nieuwswebsite was die zich echt alleen op nieuws uit de Hoeksche Waard richt. 


Wij willen alle volgers van deze site bedanken voor het toesturen van het nieuws, foto’s en evenementen, zonder jullie waren wij niet uitgegroeid tot de grootste online nieuwsvoorziening van de Hoeksche Waard.

Neutraal nieuws brengen op een toegankelijke manier

Hoeksch Nieuws werd een begrip en is sindsdien het grootste nieuwsplatform van de Hoeksche Waard en omstreken . Al 9 jaar dus. De laatste bereikscijfers laten zien dat Hoeksch Nieuws een steady bereik heeft van ruim boven de 1 miljoen bezoekers per maand en nog steeds groeit.

Heeft u een nieuwstip of een persbericht dan kunt u mailen naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren