Beachsport Hoeksche Waard beleeft zonnig seizoen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Seizoensfinale Beach Sport Hoeksche Waard 2017 afgelopen zaterdag – Foto: Ronald Lagendijk.

NUMANSDORP – Sinds april speelden en trainden de leden van Beachsport Hoeksche Waard weer in de zandbak in Numansdorp. Het tweede jaar kende weer mooie hoogtepunten.

Om te beginnen zijn alle trainingen gedurende het gehele seizoen droog verlopen. Daarnaast zijn er clinics en gasttrainingen verzorgd bij andere verenigingen. Het ledenaantal is ten op lichte van vorig jaar weer gestegen, vooral bij de jeugd. Tot slot organiseerde Beachsport Hoeksche Waard dit jaar voor het eerst het Nevobo Jeugd Beach Circuit toernooi waarbij teams zich konden kwalificeren voor het gesloten Nederlands kampioenschap afgelopen augustus in Scheveningen.

Een traditie in wording is de BSHW seizoensfinale, een 4 tegen 4 beachvolleybaltoernooi waarbij leden en niet leden van de club strijden om de prijzen. En net als vorig jaar was het weer een zonovergoten dag. Zon-garantie en een BBQ na afloop zouden zomaar eens de pijlers kunnen worden van dit succesvolle toernooi. Komende maand zijn de velden nog beschikbaar voor vrij beachvolleybal of beachtennis, clinics, team- of personeelsuitjes. 

Voor meer informatie kijk op www.bshw.nl en Facebook: https://www.facebook.com/beachsportHW/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren