Echtpaar van der Sluis – Van Noort uit Piershil 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PIERSHIL – Dinsdag 29 augustus waren de heer en mevrouw L. van der Sluis – Van Noort uit Piershil 60 jaar getrouwd.

Burgemeester Servaas Stoop is het bruidspaar woensdagmorgen 30 augustus persoonlijk wezen feliciteren met dit diamanten huwelijksjubileum. Namens de gemeente kreeg het bruidspaar een heerlijke fruitmand.

De bruidegom is geboren op 30 september 1933 te Heinenoord. De wieg van de bruid stond in Hekelingen. Zij zag op 4 februari 1936 het levenslicht.De heer en mevrouw Van der Sluis hebben een dochter en een zoon, twee kleinkinderen en één achterkleinkind. De bruidegom heeft eerst in de fruitteelt gewerkt en de laatste 23 jaar van zijn arbeidzame leven als hovenier. De bruid heeft altijd voor haar gezin gezorgd.

Het echtpaar is supporter van SV Piershil. Ze proberen bij elke thuiswedstrijd van de voetbalclub langs de lijn te staan. Daarnaast kijken ze graag naar sportprogramma’s. Puzzelen en modelbouw kunnen ook op hun aandacht rekenen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren