Samen eten bij…. gaat weer van start in Het Molenschaer in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Na een zomerstop gaat het mooie initiatief ‘Samen eten bij….’ weer van start in Het Molenschaer in Strijen. De cliënten van Het Molenschaer en inwoners van Strijen staan te popelen om weer te gaan koken voor iedereen in Strijen die gezellig samen wil eten.

Er wordt voornamelijk gekookt met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, omdat ze bijvoorbeeld bijna over de houdbaarheidsdatum gaan, dus ter voorkoming van verspilling van etenswaren.  Zorgboerderij Bonaventura uit Strijen levert ingrediënten uit eigen tuin voor de maaltijden. En ook via sponsoring van lokale bedrijven kan er elke 14 dagen een gezonde maaltijd (ook vegetarisch is mogelijk) gemaakt worden voor een minimale prijs. De prijzen zijn vanaf € 3,00 per persoon tot € 7,00 voor een gezin, ongeacht het aantal kinderen.

Vanaf donderdag 14 september is het restaurantHet Molenschaer, Boskade 2 in Strijen weer elke 14 dagen open vanaf 17.30 uur tot 18.30 uur (maar u kunt tot 19.00 uur de maaltijd nuttigen). Graag van te voren telefonisch aanmelden i.v.m. de beperkte ruimte in het restaurant wegens verbouwing van het pand. Telefoonnummer: 078-6742185

Aan dit initiatief werken diverse vrijwilligers en organisaties belangeloos mee, maar we kunnen nog altijd hulp gebruiken. Voor meer informatie of als u ook mee wilt helpen aan dit initiatief kunt u mailen naar: [email protected] of [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren