Muzikale Annie MG Schmidtavond in de Bibliotheek in  ’s Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – Waarom alleen leuke activiteiten voor kinderen organiseren in de Kinderboekenweek! De Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert op vrijdag 13 oktober een muzikale Annie MG Schmidtavond in de Bibliotheek in  ’s Gravendeel. De in 1995 overleden schrijfster is natuurlijk bekend van haar vele korte verhaaltjes over Jip en Janneke maar kende ook vele successen als schrijfster van cabaretliedjes, columns en televisieseries zoals Ja Zuster, nee Zuster. 

Vanaf 20:00 speelt De Hoeksche Waardse band De Duifies alle bekende hits uit die periode zoals       “mn opa”, “Ja Zuster, nee zuster” en “in een rijtuigie”. Er mag meegezongen worden!  De Bibliotheek is te vinden aan het Weegje nr. 1 in ’s Gravendeel. De kosten van deze muzikale avond zijn € 12,50, voor niet leden € 14,00, incl. een pauzedrankje bij Restaurant Nona. Aanmelden kan via de site van de bibliotheek: www.bibliotheekhoekschewaard.nl of bij een van onze baliemedewerkers in de bibliotheekvestigingen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.