Donkere wolken boven Strijen na verlies tegen Spirit

1 Min Read

Strijen-met-bal-PDF1StrijenDoor het 0-1 verlies tegen Spirit blijven donkere wolken hangen boven het Strijense sportcomplex.

Strijen startte furieus en zette de Spirit verdediging onder druk. Echter onzorgvuldige afwerking en de pech dat de overtreding op Jan Jaspers binnen de beruchte lijnen niet met een strafschop beloond werd zorgden voor een 0-0 ruststand, waarbij de Strijense kanaries hun 18-jarige keeper Jordy Hofman mochten danken dat hij met enkele sublieme reddingen zijn doel schoon hield. In de tweede helft vertoonde de wedstrijd hetzelfde beeld en mocht spits Jan Jaspers zich laten kronen tot de schlemiel van de wedstrijd; voor een leeg doel schoot hij van dichtbij de bal over het doel.

In de 75e minuut kreeg Strijen het deksel op de neus toen aanvaller Micky Veldhoen op randje buitenspel door mocht gaan – ondanks het vlagsignaal van Strijense grensrechter Piet Havik – en keeper Jordy Hofman kansloos passeerde.