Stichting Hoeksche Waardse Truckers ontvangen cheque van de Hoeksche Waardse gemeenten vanwege 25 jarig bestaan

0
1278
Een groepsfoto van de (oude en huidige) bestuursleden van stichting Hoeksche Waardse Truckers met de burgemeesters Klaas Tigelaar en Jan Luteijn en wethouder Ina van der Werf-Weeda bij de ontvangst van de cheque ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum.

 

 

IMG_7722OUD-BEIJERLANDMen neme 125 vrachtauto’s, evenzoveel chauffeurs, tientallen vrijwilligers, verkeersregelaars, politie-, brandweer- en ambulancevoertuigen en – natuurlijk de duizenden enthousiaste toeschouwers langs de route – en alle ingrediënten voor een geslaagde truckerrit zijn aanwezig. Dit jaar organiseert Stichting Hoeksche Waardse Truckers voor de 25e keer de truckersrit. 

Overhandiging cheque

De burgemeesters Klaas Tigelaar (Oud-Beijerland) en Jan Luteijn (Cromstrijen) overhandigde voor de start namens de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen. een mooie cheque om dit goede initiatief te steunen.Het is aandoenlijk om te zien hoe mateloos de vele, over het algemeen geestelijk gehandicapte, ‘bijrijders’ genieten van de rit door de Hoeksche Waard.

Een groepsfoto van de (oude en huidige) bestuursleden van stichting Hoeksche Waardse Truckers met de burgemeesters Klaas Tigelaar en Jan Luteijn en wethouder Ina van der Werf-Weeda bij de ontvangst van de cheque ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum.
Een groepsfoto van de (oude en huidige) bestuursleden van stichting Hoeksche Waardse Truckers met de burgemeesters Klaas Tigelaar en Jan Luteijn en wethouder Ina van der Werf-Weeda bij de ontvangst van de cheque ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.