Weekend van 21 oktober Baljuwplein in Spijkenisse dicht 

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De provincie Zuid-Holland werkt van vrijdagavond 20 oktober 21.00 tot en met maandagochtend 23 oktober 05.00 uur aan het Baljuwplein op de Groene Kruisweg in Spijkenisse. Het Baljuwplein wordt volledig afgesloten om de rotonde te voorzien van de definitieve bovenste asfaltlaag. Deze omvangrijke werkzaamheden veroorzaken forse hinder voor het verkeer. Na de weekendafsluiting wordt het Baljuwplein volledig opgeleverd in de nieuwe verkeerssituatie. 

Omleiding

Tijdens de weekendafsluiting wordt het verkeer omgeleid via de A15. Ook fietsers en voetgangers worden omgeleid. De omleidingsroutes worden aangegeven door de gele verkeersborden langs de weg. De kaarten met de aangegeven omleidingsroute voor het verkeer en voor fietsers en voetgangers zijn te vinden op www.zuid-holland.nl/Baljuwplein

Verkeershinder 

De provincie Zuid-Holland verwacht forse verkeershinder in en rondom Spijkenisse tijdens de weekendafsluiting. Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder helaas niet te voorkomen. De provincie vraagt hiervoor uw begrip. Om de verkeersdrukte zo veel mogelijk te vermijden, adviseert de provincie om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. 

Onverwachte omstandigheden De provincie Zuid-Holland houdt rekening met onverwachte omstandigheden. Door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden niet of nauwelijks worden uitgevoerd. Het werk wordt in dat geval verplaatst. 

Gratis aanmelden sms-alert 

Blijf op de hoogte van de weekendafsluiting door middel van de gratis sms-alert. Informatie over de werkzaamheden aan het Baljuwplein, als deze uitlopen of eerder zijn afgerond, wordt verspreid via deze sms-dienst. Men ontvangt een sms-alert als het Baljuwplein eerder opengaat voor het verkeer. Aanmelden kan door PZH N493 AAN te sms’en naar 1008.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren