Ineke Korbijn-Schop benoemd tot erelid van Constructief Hoeksche Waard

0
391
Ineke midden op foto met enkele leden van de partij. - Foto CHW

Hoeksche Waard  – Tijdens de algemene ledenvergadering van 29 september jl. is het voorstel van  het bestuur, om Ineke Korbijn-Schop tot erelid te benoemen, unaniem aangenomen.Constructief Hoeksche Waard dankt Ineke Korbijn-Schop voor haar jarenlange inzet en betrokkenheid bij de partij.

In 1997 heeft Ineke samen met drie andere inwoners  Cromstrijen “98 opgericht en is ze onder andere actief geweest als wethouder in de gemeente Cromstrijen. Ineke is altijd betrokken gebleven bij de partij die sinds enkele jaren de nieuwe naam Constructief Hoeksche Waard heeft.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.