Verhit en zwartgeblakerd lichtamatuur zorgt voor rook en brandlucht aan de Ooststraat in Oud-Beijerland.

488

OUD-BEIJERLAND – Vrijdagavond 10 november rukte de  dienstdoende vrijwilligers van de Brandweer Oud-Beijerland uit voor een melding rook/ brandlucht aan de Ooststraat in Oud-Beijerland.

Aan de Ooststraat in het centrum van Oud-Beijerland had een eigenaar van een garagebedrijf melding gedaan van een rook-/ brandlucht in de showroom van het bedrijf. Ter plaatse werd tijdens de verkenning inderdaad rook en de reuk van verbrand plastic waargenomen in de showroom.

Nadat de meterkast, de auto’s en de overige elektrische apertuur waren gecontroleerd met de warmtebeeldcamera werd in de hoek van de showroom een verhitte en zwartgeblakerd lichtarmatuur aangetroffen.

Nadat de stroom was uitgeschakeld, de showroom en de bovenwoning waren gecontroleerd en geventileerd rukte de brandweereenheden weer in. Stichting Salvage werd voor de net nieuwe huurder ingeschakeld om de verdere schade afhandeling te regelen.

Foto en tekst Brandweer Oud-Beijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.