Lichtjes op oorlogsgraven in ‘s-Gravendeel op kerstavond

250
‘s-Gravendeel – Op zondag 24 december a.s. (kerstavond) doen we met een aantal leerlingen uit de groepen 8 van cbs De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel mee aan het landelijk initiatief ‘lichtjes op oorlogsgraven’.
 
In 2016 waren op 263 locaties in Nederland en daarbuiten honderden mensen bezig om duizenden lichtjes te plaatsen bij oorlogsgraven. Op de site lichtjesopoorlogsgraven.jimdo.com is te lezen hoe e.e.a. is ontstaan. Als school onderschrijven we dit initiatief van harte.
 
Om 17.00 uur willen we allereerst lichtjes plaatsen bij de oorlogsgraven op de oude begraafplaats aan de Kerkstraat in ‘s-Gravendeel. Daarna wandelen we naar de nieuwe begraafplaats en plaatsen daar ook nog lichtjes. Hierna gaat een ieder huiswaarts om het Feest van het Licht in te luiden.
 
Belangstellenden zijn van harte welkom!

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.