Zondag 18 februari 2e cross van ‘DE BEERS CROSS 3-LUIK 2018’ door Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

In het voorjaar van 2018 organiseert Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’ voor de 2e keer de Beers Cross 3-luik. De opbrengst van dit evenement komt volledig ten goede aan Stichting Roparun. Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’ draagt nu voor het 17e jaar haar steentje bij aan dit goede doel. Om geld te doneren organiseren wij ieder jaar diverse evenementen in de Hoeksche Waard, waaronder de Beers 3-luik.

De Beers Cross 3-Luik is een evenement met drie cross-/veldlopen voor jong en oud met een afstand van 5KM en 10KM. De eerste cross van de ‘Beers drieluik’ is inmiddels geweest en was een groot succes! Zondag 18 februari staat de cross op Hellegat / De Banaan op de kalender. De start van de 5KM is om 10:30 uur en de 10KM om 11:15 uur.

Let op! Het weekend van de cross is de Haringvlietbrug afgesloten. Vanuit Rotterdam kun je rijden via de A16 richting Breda / A17 richting Roosendaal-Bergen op Zoom / A59 richting Fijnaart-Zierikzee / A29 richting Rotterdam. Vanuit de Hoeksche Waard is het mogelijk om met de auto, fiets of benenwagen naar Numansdorp te komen. Vanaf daar vertrekt een pontje (en één extra en met extra tijden – dat hebben wij al geregeld!) naar de overkant. Woon je in het zuiden van het land? Je ondervindt dan geen hinder van de afsluiting van de brug. Inschrijven is mogelijk via de volgende link:
Hellegat / De Banaan: https://inschrijven.nl/formulier?id=2018021850393&tl=nl

Houd tevens onze facebookpagina https://www.facebook.com/binnenmaasrun4life/ in de gaten en geef aan dat je komt naar dit evenement voor het verkrijgen van alle laatste informatie. Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje via Facebook of mail ons naar [email protected].

Tot de 18 februari op Hellegat!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren