Binnenmaas wint bij IJVV de Zwervers

ROTTERDAM –  Zaterdag speelde Binnenmaas uit bij IJVV de Zwervers.

De eerste helft ging redelijk gelijk op en kende weinig kansen en als het kansen waren dan waren het meer mogelijkheden en niet meer.

Kevin Kuijer was het dichtsbij in de 13e minuut. Na een goede voorzet van Danny Maijers zag Kevin zijn schot maar net naast gaan.

De 2e helft was anders, toen was Binnenmaas de baas op het veld en gingen ze op jacht naar de voorsprong. In de 49eminuut zag Sven Post zijn harde schot van net buiten de 16 over gaan.

In de 59e minuut schiet Kevin Kuier net over na een goed genomen hoekschop. In de 74e minuut was het Ronnie Pfefferdie vanuit een snelle counter de IJVV de Zwervers onverwacht op voorsprong zette.

Maar lang vieren konden ze niet want een minuut later was het alweer gelijk en was het Binnenmaas die scoorde. De doelman verkeek zich op een hoge voorzet van Jannick van der Laan en daardoor kon Sven Post de bal binnen koppen en dus 1-1.

In de 86e minuut was het opnieuw juichen voor Binnenmaas maar deze keer voor de voorsprong.

Charlie de Graaf die vanaf het middenveld met de bal opstoomde speelde de bal naar Michael Mathilda, Michael kon de bal goed terug geven aan de inmiddels voor het doel gestationeerde Charlie de Graaf die op zijn beurt de bal prima binnen schoot.

Jorian den Otter besliste de wedstrijd in de 91e minuut met een mooi geplaatst schot in de rechter onder hoek. Hiermee werd de eindstand 1-3 en pakt Binnenmaas opnieuw de volle winst.