Een nieuwe baan? Eerste hulp bij je elevator-pitch

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-BeijerlandOnder de titel Walk & Talk organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard voor bezoekers laagdrempelige bijeenkomsten op het gebied van werk zoeken en vinden. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op 23 februari  is in de bibliotheek in Oud-Beijerland  “Eerste hulp bij elevator-pitch”.

De komende bijeenkomst is op vrijdagochtend 23 februari in de Lindenhoeve in Oud-Beijerland van 9.30 uur tot 11.30 uur. Een ervaringsdeskundige en bibliotheekmedewerkers geven deze ochtend “Eerste hulp bij elevator-pitch”. In een elevator-pitch maak je in een paar zinnen (max 2 minuten) duidelijk waar je goed in bent, wat jouw kwaliteiten zijn en waarom jij de beste bent voor je favoriete baan. Samen wisselen we ervaringen uit en kijken we hoe je het beste uit de verf komt op de arbeidsmarkt.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden. Walk&Talk is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

Eerste hulp bij elevator pitch 23 februari van 9.30 uur tot 11.30 uur | toegang gratis | Bibliotheek Hoeksche Waard in De Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland. Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl of in de Bibliotheek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren